Valper

C-KULL 2017:
9 valper kom til verden 10/11-17. 5 tisper og 4 hanner.

 

Jeg ønsker å avle arbeidsvillige,sunne og allsidige brukshunder.

En aussie er ikke kun en familiehund, men en mellomstor gjeterhund som trenger mye stimuli og en aktiv familie. Er du intressert i en valp fra dette kullet? Ta gjerne kontakt for mer info, og evnt reservasjon. Valpeliste er startet. Ønsker kun seriøse henvendelser.

IMG_3253 10418145_10154380237120111_6449002269039788507_n


STAMTAVLE KULL C: STAMTAVLE KULL C 

rope_8

Rope er en utrolig snill og flott hannhund som er importert fra Canada. Han kommer fra en oppdretter som driver aktivt med gjeting, og hans eier i Tyskland gjør også dette. Han blir konkurrert i ASCA gjeting.
Jeg velger å parre Bella med Rope for å få inn mer motor og driv. Ønskelig er det jo også å beholde rasen sine gjeterinstinkter. Begge hunder er veldig positive og funker godt i lag med andre hunder og mennesker. Da Bella har et feilstilt øyehår (fri for alt annet) forsikret jeg meg med øyelyser om jeg fortsatt kunne bruke henne i avl, og hans svar var at så lenge hannhund er fri så går det veldig greit. Jeg har sjekket linjene bakover også, både mor og far til Rope er øyelyst fri i 2017. Begge foreldrene til Bella er øyelyst fri, Gira senest i 2017.

Bella er fra mitt A-kull, der det kom 8 valper. Alle er hd/ad-røntget, 7 av 8 er fri på HD – siste har C (uten forkalkninger), mens alle er fri på albuer. Tilbakemeldingene fra valpekjøpere har bare vært positive. Arielle og Alfred har bl.a. bestått ferdselprøven. Bella gikk en flott MH med 1 på skudd, der dommer oppfordret til avl. Bella er også røntget på rygg uten anmerkninger. Hun er dna-testet fri på MDR1 og DM, mens hun er fri via foreldrene på hsf4, CEA og PRA. Rope er også fri på alt. Gira, moren til Bella, er også fri på HUU og IGS, så Bella er enten fri eller kun bærer på disse.

Bella blir trent i lydighet og rallylydighet. Hun har et utrolig godt gemytt og er en suveren familiehund.

Rope er rød bærer så det kan komme alle farger. Alle valper vil ha lang hale.

rope_9

Foreldrene til Rope:
Mother - Geranimo Rush - father Geranimo

Valpene vil bli levert med:

Chip
NKK-papirer
Helseattest
NKKs Kjøpsavtale
Pledd
Vetbed
Valpepakker
Leke
Kurstilbud

Valper fra Dalsrud vil ved levering ha vært igjennom:

Helsesjekk
Øyelysning
1.ste Vaksine
Markkurer
Bilturer
God sosialisering
Kontakt med barn og andre hunder
Valpetest ved ca. 7.uker

Valpene vil være leveringsklare fra tidligst 8 ukers alder.

Vi bruker NKK sin kjøpsavtale. Via vår kjøpsavtale krever vi at våre valpekjøpere røntger hofter, albuer og rygg, samt øyelyser og MH-tester hunden innen den har fylt to år.

Jeg følger ASKN sine retningslinjer for avl og oppdrett.
Om det vil være avvik fra disse,vil jeg pressisere dette.
C-kullet vil ikke være godkjent ifølge ASKN sine avlsretningslinjer da Bella er øyelyst med et feilstilt øyehår. Valpene blir selvfølgelig godkjent i Norsk Kennel Klubb og har papirer fra NKK.

Jeg har oppdretteravtale med:
(dette gir følgende fordeler til mine valpekjøpere)

20% rabatt på valpekurs


 10% på valpe-og grunnkurs

rope_5