Gården

 

Dalsrud Gård ligger i Sande kommune,mellom Holmestrand og Drammen.
Vi har ca 35 mål med hestebeiter,
stor inngjerdet hundebane på litt over 1 mål,
og resterende er gårdstun,plen og noe skog rundt på gården.

Gården

VEIBESKRIVELSE:

Adr: Dalsrud 16, 3073 Sande i Vestfold

Fra Tønsberg:

Ta av til Holmestrand fra E-18, følg veien rett igjennom Holmestrand sentrum. Kjør over toglinja og følg veien mot Drammen, og etter noen km, får man bl.a. Hydro-Texaco på høyre side. Følg forsatt gamle sørlandske under brua, opp bakken kan du forbrede deg på å ta av til venstre før Shell. Så er det første til høyre, over toglinja(bru) så til høyre igjen. (Mot klevjerhagen) Følg veien et stykke, gjennom et gårdstun, så kommer du til en slette med to busslommer, og skilt til venstre opp Dalsrudåsen. Du skal IKKE inn der, men neste til venstre. Krapp sving etter lyst murhus. Skiltet Dalsrud. Vi bor innerst i veien.

Fra Drammen:

Følg E-18 forbi Kobbervikdalen, ved første avkjøring merket Sande,ta av E-18. Ta andre til høyre i første rundkjøring d.v.s. over brua, og kjør rett igjennom neste rundkjøring.

Du kjører nå på Gamle Sørlandske. Følg veien frem til 123 Storkiosk og bensinstasjon,der tar du av til høyre, så venstre, og under toglinja. På toppen av bakken, tar du til venstre.

Følg veien noen hundre meter, du kommer da til en dyp sving som vender mot høyre. På toppen av denne svingen(før et lyst murhus),tar du til høyre (OBS! Kommer litt brått på). Skiltet sier Dalsrud. Innerst i veien finner du Dalsrud Gård. (Kommer du til Dalsrudåsen er du en innkjørsel for langt)